Σχετικα με εμας

Το εργαστήριο κατασκευής επίπλου, ιδρύθηκε το 1998 στο Κολχικό του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης από τον Πολυμέρου Αχιλλέα, με κύρια ενασχόλησή της το ποιοτικό έπιπλο και την βελτίωσή του. Παρακολουθούμε κι ενημερωνόμαστε σε εκθέσεις επίπλων μηχανημάτων και πρώτων υλών όπως της furnima και συμμετέχει στην Furnidec της Helexpo. Μελετάμε συνεχώς τις τελευταίες τάσεις μόδας και διακόσμησης στο χώρο του επίπλου κύριο μέλημα μας είναι η υλοποίηση προτάσεων από μελέτες και ειδικές κατασκευές ανάλογα με τον χώρο σας.

Έχοντας ως κέντρο του ενδιαφέροντος τον πελάτη και δίνοντας προτεραιότητα στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και πραγματικού ενδιαφέροντος, παρέχουμε πλήρη ενημέρωση και υποστήριξη για κάθε προϊόν που τον ενδιαφέρει, ώστε να κάνει τη σωστότερη επιλογή. Ιδιαίτερη έμφαση δίνετε και στην μελέτη και κατασκευή επίπλων αντίκας ενώ μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με ειδικούς στον χώρο του
επίπλου εξασφαλίζουμε ένα αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών.

 

Η εταιρία μας προχωράει αργά και σταθερά, έχοντας δημιουργήσει ένα κύκλο επαγγελματικών συνεργασιών, βασισμένο στην εμπιστοσύνη μπορείτε να ελπίζεται για την άριστη συνεργασία μας καθώς θα χαρούμε να σας έχουμε στον επαγγελματικό μας ορίζοντα…​Αχιλλέας Πολυμέρου

Οι υπηρεσίες & τα προϊόντα μας

Πεπαλαιωμένα έπιπλα
Βασισμένα στην οικολογική νοοτροπία τα βερνίκια όπως η πατίνα και τα χρώματα χωρίς διαλυτικό.Η πατίνα είναι η βαφή και παράλληλα με την ανάλογη τεχνική δημιουργούν το επιθυμητό αποτέλεσμα.Το εργαστήριο μας χρησιμοποιεί τη τεχνική παλαίωσης, αναπαλαίωσης και πατίνας των επίπλων με επιτυχία. Επίσης συχνά επιλέγουμε έπιπλα που δεν είναι από μασίφ ξύλο,που περιέχουν φορμαλδεΰδη.Σημαντικό να ρωτάμε από πού προέρχονται οι πρώτες ύλες. Το εργαστήριο αναλαμβάνει να κατασκευάσει πεπαλαιωμένα έπιπλα. Καινούργια έπιπλα που μοιάζουν με παλιά. Vintage κατασκευές.
Κατασκευές
Ο Αχιλλέας Πολυμέρου και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του επισκέπτεται το χώρο σας και αφού καταγράψουν τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, σας προτείνουν τις καταλληλότερες λύσεις επίπλωσης προκειμένου ο χώρος σας είναι άνετος και λειτουργικός. Σε μίνιμαλ ή πεπαλαιωμένο στύλ προσδίδοντας ένα χώρο που πρέπει να ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία του κάθε πελάτη γιατί ο χώρος μας είναι το καραφύγιο μας, ο χώρος όπου ζούμε και ξεκουραζόμαστε.
Κουζίνες
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε έπιπλα κουζίνας με μεγάλη ευελιξία ειδικών κατασκευών αναλόγως του χώρου σας.Καταγράφουμε τις ανάγκες και σας παρουσιάζουμε έπιπλα κουζίνα που συνδιάζουν την λειτουργικότητα με την καινοτομία.Δείτε ορισμένες συνθέσεις σε πελάτες μας.Πεπαλαιωμένες κουζίνες στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα. Ενδεικτικές φωτογραφίες απο συνεργασίες.
Παιδικά
Η διακόσμηση του πιο χαρούμενου χώρου της κατοικίας, του παιδικού και εφηβικού δωματίου, είναι μια υπόθεση προσωπικής ενασχόλησης, φροντίδας και αγάπης.
Ντουλάπες - Κρεβάτια
Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων ντουλάπας, αυτή που ταιριάζει απόλυτα στο χώρο σας. Ντουλάπες μοντέρνες ή κλασσικές σε εκπληκτικά χρώματα. Όλες οι ντουλάπες προσαρμόζονται στο χώρο σας και τον εκμεταλλεύονται πλήρως, ενώ συνδιάζονται αρμονικά με την κατάλληλη κρεβατοκάμερα.
EnglishGreek